Paket & Priser

Vill du testa Middag Med Mera så måste du teckna dig för minst två leveranser. Därefter fortsätter prenumerationen så som den är beställd, fram tills dess att du själv väljer att avsluta den, ändra intervall eller göra ett uppehåll, alltså inga långa avtalsperioder.

Kostnaden för det paket du valt att köpa betalas in i förskott på mitt bankgiro 488-8871 senast onsdag veckan innan önskad leverans. Det går även bra att betala in för en hel månad i förskott, alltså i samband med att du betalar dina övriga räkningar. Är du bortrest eller vill skjuta upp en veckoleverans av någon annan anledning så har du pengarna till godo till månaden därpå. Väljer du att  avsluta din prenumeration vill jag veta det senast onsdagen veckan innan nästa leverans.

Du väljer själv om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. Till kunder som är bosatta i Oskarshamn, Bockar, Högsby och långs den vägen erbjuder vi leverans varannan vecka, och det är udda veckor under 2016. I dagsläget är leveransdag måndag mellan kl. 16-21 för alla kunder.

Väljer du att prenumerera på fyra måltider i veckan, skickar vi med råvarorna till de måltider som är planerade från tisdag till fredag i veckans matsedel.

I samtliga paket och priser ingår: planering, in handling, råvaror, recept, leverans till din dörr eller ditt arbete och moms.

Paket till 2 vuxna o 2-3 barn Paket 2 vuxna
5 måltider i veckan 820 kr 5 måltider i veckan 590 kr
4 måltider i veckan 720 kr 4 måltider i veckan 520 kr

NYHET – FLERA MATKASSAR

UTAN PPRB-KASSEN
levereras ingen pasta, potatis, ris o bröd men ett alternativt veckotillbehör som varierar

Paket till 2 vuxna o 2-3 barn Paket 2 vuxna
4 måltider i veckan 730 kr 4 måltider i veckan 530 kr

LITE LÄTTARE-KASSEN
här byter vi ut alla merjeri o krovprodukter till lightprodukter

Paket till 2 vuxna o 2-3 barn Paket 2 vuxna
4 måltider i veckan 730 kr 4 måltider i veckan 530 kr

Är du ensam i hushållet funkar det även bra att välja paket för två vuxna, då har du ju alltid mat att ta med i lunchlådan eller frysa in.

Är ni storfamilj och vill kombinera paket för 4-5 personer och paket för 2 personer eller varför inte två  stycken 4-5 personers paket, får ni 150 kronor i rabatt för minskade administrerings- och transportkostnader.