Om Middag Med Mera

Hos Middag Med Mera väljer du själv om du vill har leverans varje eller varannan vecka. Du väljer också om du vill har maten levererad hem till din dörr eller till din arbetsplats. Du kan när som helst efter två leveranser välja att säga upp din prenumeration, ändra intervall eller göra ett uppehåll.

Väljer du leverans fem dagar i veckan, får du råvaror till samtliga recept för veckan, väljer du fyra dagar levererar vi råvarorna till de recept som står från tisdag till fredag i veckans matsedel. När du bestämt dig för att prova våra tjänster klickar du dig in på bli kund fyller i och skickar formuläret. Därefter börjar den tjänsten du valt att levereras hem till dig. För att kunna följa recepten fullt ut är det vissa varor som du alltid bör ha hemma, läs mer I ditt kylskåp.

I leveransen ingå inte någon måltidsdryck, jag rekommenderar kranvatten med lime till middagen. Självklart kan det finnas utrymme för mjölk eller annan dryck om det ingår i veckans recept vi något tillfälle.

Veckobrev och recept  skickas med i veckans leverans, dessutom skickas veckobrevet även ut via e-post på onsdagen veckan innan nästa leverans.

Kostnaden för det paket du valt att köpa betalas in i förskott på vårt bankgiro 488-8871 senast onsdag veckan innan önskad leverans. Det går även bra att betala in för en hel månad i förskott, alltså i samband med att du betalar dina övriga räkningar. Är du bortrest eller vill skjuta upp en veckoleverans av någon annan anledning så har du pengarna till godo till månaden därpå. Väljer du att  avsluta din prenumeration vill jag veta det senast onsdagen veckan innan nästa leverans.

Vi levererar i dagsläget alla kunder som vill ha sin leverans hem till dörren på måndagar mellan kl. 16-21.  Idagsläget levererar vi varannan vecka till våra kunder i Oskarhamn, Bockara, Högsby och de som bor längs vägen. Det är jämna veckor som gäller.  Leveranserna utgår från ICA Kvantum i Vimmerby där dina varor har stått förvarade i kylrum och levereras sedan direkt till dig. Den som levererar varorna ringer på din dörr och lämnar över råvarorna, recept, veckobrev och ett kvitto där det framgår vad du betalat för och vilket klockslag leveransen ägde rum. Är du inte hemma lämnas kassarna utanför din dörr, ansvaret för kassarna är då kundens. Middag Med Mera ansvarar alltså inte för om något stjäls eller om maten blir dålig om den lämnas ute för länge.

Däremot om något saknas eller om du är missnöjd med något i påsen så kontaktar du oss så att vi kan kompensera dig vid nästa leverans.

Skulle leveransdagen infalla på en röd dag levereras matkassarna nästföljande vardag.

Under 2015 levererar Middag Med Mera matkassar från och med vecka 2 och fram till vecka 26. Sedan tar vi semester och återkommer vecka 35 och levererar fram till och med vecka 51.

Nu levererar vi till hem och arbetsplatser i tätorterna Vimmerby, Södra Vi, Storebro, Mariannelunda,  Hultsfred, Vena, Silverdalen, Målilla, Mörlunda, Järnforsen,Virserum, Oskarshamn, Bockara o Högsby (de tre sista orterna levererar vi till varannan vecka, jämna veckor).  Bor och arbetar du på annan ort i närhet? Kontakta mig så ska jag se om jag kan lösa det på något vis!

Har du andra frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig.

Middag Med Mera stöds av Regionförbundet.